keskiviikko 3. tammikuuta 2007

Dieettisuunnitelma

Dieettiä on menossa toinen päivä, joten on aika julkistaa dieettisuunnitelmani. Dieettihän piti aloittaa heti vuoden alusta, mutta 1.1. en vielä laskenut syömääni ruokaa.

DIEETIN TAVOITE: painon pudotus neljällä kilolla, joista vain puoli kiloa toivon olevan lihasta ja loput läskiä. Aikaa huhtikuun loppuun, tulosten mittaaminen dieetin puolivälissä ja lopussa InBodylla ja pihtimittauksella.

Kas tässä perustietoja:

LEPOKULUTUKSENI:
InBody -laite antaa lepokulutukseksi 1836 kilokaloria. Sen sijaan kalorilaskuri.fi sanoo kulutukseni olevan 2100. Päättelen todellisen kulutuksen olevan noin 2000 kcal.

KALORIVAJE:
Koska kyse on maltillisesta dieetistä, yritän saada vuorokauden kalorivajeeksi jotakin -200:n ja -400:n kcalin verran. Viikossa kalorivaje olisi siis -1400:n ja -2800 välillä. Yritän pitää mahdollisimman tarkkaa kirjaa liikunnalla poltetuista kaloreista sykemittarini avulla.

KALORITAVOITE:
Näistä laskettuna vuorokaudessa pitäisi kertyä 1600-1800 kcal.

PROTEIININSAANTI:
Proteiinia pyrin saamaan vähintään 2 grammaa rasvatonta painokiloani kohti. Viimeisimmän InBody-mittauksen perusteella rasvaton painoni on 63 kiloa eli proteiinia on saatava vähintään 126 grammaa per vuorokausi.

LIIKUNTA:
Kuntosalitreeni kolme kertaa viikossa, täsmäaerobista ja pilatesta kerran viikossa. Lisäksi mahdollisuuksien mukaan kävelyä.

Ei kommentteja: