tiistai 14. lokakuuta 2008

Uusi sali = pettymys

Koska CMS-klubin jäsenyys päättyi sunnuntaina, kävin maanantaina tutustumassa kaupungin uusimpaan saliin. Arctic Power Center on keskellä kaupunkia ja ulkoapäin oikein tyylikkään näköinen mesta. Mutta sitten sisäpuoli... Olin kyllä varsin pettynyt. Ensiksikin sosiaalitilat olivat ala-arvoiset: ei lukittavia kaappeja tai lokeroita, vaan pelkät naulakot ja penkit. Saunaa ei ollut ja suihkut näyttivät varsin karuilta.

Sitä paitsi itse sali oli aivan liian ahdas. Tila oli ahdettu täyteen laitteita, telineitä ja painoja. Sekaan oli hankala mahtua treenaamaan, vaikka paikalla ei ollut edes 20 ihmistä. Vapaamuotoista vatsalihas- ym. jumppaa varten ei ollut minkäänlaista soppea eikä edes jumppamattoja. Kellarikerroksessa oli toki tila vapaille painoille, mutta sieltä puuttuivat peilit, joita tarvitsen uuden soutuliikkeen tekniikan tarkistamiseen. Ja lämmittelylaitteena käyttämäni cross trainer tuntui aivan halvalta postimyyntiversiolta, pehmeästä ja luonnollisesta ellipsi-liikeradasta ei ollut tietoakaan.

Tein salilla vain pääliikkeet ja poistuin nopeasti. Karvasteli sen verran, että aloin jo katua CMS:n jäsenyyden irtisanomista ja harkitsin paluuta. No, onneksi kaksi salia on vielä kokeilematta.

Ei kommentteja: