maanantai 1. syyskuuta 2008

Ylläksellä

Onnistuin pitämään hääpäivänviettopaikkamme salassa aika pitkään. Vasta noin 40 kilometriä ennen määränpäätä paljastin, että menemme Ylläkselle. Majapaikkamme oli hotelli Ylläs Saaga, joka on profiloitunut ns. terveyshotelliksi. Paikassa on paitsi kylpylä ja kuntosali, siellä on fysioterapeutti-hieroja, kosmetologi ja erilaisia hoitavia ja hemmottelevia kylpyjä. Olin varannut etukäteen meille puolihieronnat. Se oli rentouttavaa, mutta hieroja oli vähän turhan ronski otteiltaan. Etenkin mussukka valitteli sitä, kun otti lisäksi intialaisen päähieronnan, joka oli kuulemma turhan kovakourainen.

Viikonloppu meni levätessä, lempiessä ja herkutellessa. Kävin salilla ja lenkkeilin tunturimaisemissa. Oli hyvin latautunut olo, kun lähdimme sunnuntaina iltapäivällä kotimatkalle.

Olimme käyneet samassa hotellissa viisi vuotta sitten, kun kuopus oli vielä mussukan vatsassa. Ylläsjärvellä oli rakennettu sen jälkeen ihan hillittömästi ja vieläkin oli pari nostokurkea rumentamassa tunturimaisemaa. Onneksi näkymä ei ollut vielä ihan samanlainen kuin Levillä.

Ei kommentteja: