maanantai 1. syyskuuta 2008

Lomat loppuu, kesä ohitse on

Tänään on viimeinen lomapäiväni. Ja ainoa lomapäivä, jolloin saan muutaman tunnin ihan omaa aikaani. Olen lukenut aamun lehden kunnolla, juonut kahvia surffaillessani ja kuunnellessani lujalla lempimusiikkiani ilman kuulokkeita - pientä arkielämän luksusta.

Olen käynyt läpi MP3-arkistoani ja pistän uudelle kännykälleni lempibiisejäni. Kun sain tuon uuden nokialaiseni, huomasin, etten tarvitsekaan uutta MP3-soitinta. Tässä värkissä on niin paljon tilaa - peräti 8 gigaa - että saan taatusti liki kaikki sekä vanhat että uudet suosikkini treenimusaksi. Enkä kyllästy ihan heti usein toistuviin biiseihin. Vielä pitää ostaa vetoketjullisilla taskuilla varustetut salihousut, jotta puhelin ei jumpatessa putoa.

Muutin huvikseni plokini ulkoasua, kun tulee paitsi syksy, alkaa myös myös uusi Syyshaba -projektini.

Olen hoitanut myös monenlaisia juoksevia asioita, irtisanoin mm. kuntosalini jäsenyyden CMS-klubilla. Tänään aion käydä myös katsomassa tulevaa uutta saliani, joka on avattu kaupungin keskustaan. Salitreeneistä on vapaapäivä, mutta saatan tehdä siellä aerobista tai sitten vain pällistellä ja jutella henkilökunnan kanssa.

Ei kommentteja: