torstai 8. lokakuuta 2009

Törsäämistä

Eilen sorruin törsäämään vähän liian paljon superfoodeihin. Puhdistamo oli alentanut hintoja ja innostuin tilaamaan myös kalliimpia premium-tuotteita eli chocolate blissiä ja agave-nektaria. Näistä saa kuulemma maukasta suklaajuomaa, jota aionkin kokeilla ensi töikseni, kunhan saan lähetyksen kotiini.

Eilisellä kauppareissulla huomasin ilokseni, että myös läheinen Prisma oli ottanut hyllyynsä luomuhunajaa. Lisäksi ostin luomu-agavesiirappia smoothieita ja muita makeuttamaan. Huomenna kokeilen siirappia aamupala-laturijuomaani. :-p

2 kommenttia:

Olli Posti kirjoitti...

Asiaa! Pistä vaikka mulle suoraan mailia jos tarviit reseptivinkkejä tai muuta. Olen aina superinnoissani kun joku kiinnostuu käyttämään Favorin huipputuotteita. Niiden tuominen yleiseen tietosuuteen on ollut unelmani pian puolitoista vuotta, ja nyt se on toteutumassa, kiitos Jonin ja muiden jotka tässä Jonia jeesaavat. Itse osaan jo tulla toimeen melkein vaikka markettiruoalla, mutta unelmani on saada satatuhatta suomalaista syömään ihan oikeaa Superfoodia, joksi Favorin foodit voi minunkin arvoasteikollani laskea.

Pete Pohjoinen kirjoitti...

Moro, Olli! Reseptit ovat aina tervetulleita, joten mailia on tulossa. Haluaisin noista superfood-smoothieistani yksinkertaisesti maukkaampia. ;-)