tiistai 27. lokakuuta 2009

Kolmas yritys suklaajuomaa

Muistin taas pitkästä aikaa chocolate bliss -jauheen, jonka päiväys uhkaa tulla kohta vastaan. Ajattelin myös, että superfood-juoma voisi helpottaa flunssaista oloa. Viime kerralla juomasta tuli karvaan makuinen, joten lisäsin vanilja agavea enemmän.

Pistin siis desin chocolate blissiä, vajaan desin (40 g) vanilla agavea sekä n. 750 grammaa vettä. Sheikkasin huolellisesti ja maistoin... yhhh... ei niin pahaa kuin viimeksi, mutta ei taatusti hyvääkään. Hörpin irvistellen osan juomasta, kunnes päätin pistää pienen (n. 5 g) nokareen luomuhunajaa ja normibanaanin sekaan. Ne pehmensivät makua, joka ei siltikään hivellyt mieltä ja kehoa. Sori vaan, Postin Olli, mutta tämä ei ollut mikään universumin räjäyttävä ylimaallinen makunautinto... No, hyvää seurasi myöhemmin, tai ehkä vain kuvittelin, sillä oloni piristyi hivenen.

Pakko lisätä reippaalla kädellä makeuttajia chocolate blissiin, jotta saan tuhottua loput jauheesta. Enkä usko hevillä ostavani kyseistä ainetta toiste, vaikka Postin Olli kuinka sitä hehkuttaa.

Ei kommentteja: