sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Flunssa iski

Eivät pelastaneet vitamiinien yliannostus, superfoodit ja luomusapuskat. Flunssa iski. Raotin vastustuskykyni panssaria syyslomalla, kun pelasin paljon ja nukuin muutamana yönä liian vähän. En tiedä, vaikuttiko (huonoon suuntaan) perjantain infrapunasauna ja hieronta sekä hatha-jooga? Kurkku tuntui karhealta perjantaiaamuna, mutta olo tuntui sekä hieronnan että joogan jälkeen hyvältä.

Lauantaiaamuna heräsin väsyneenä - en millään olisi halunnut nousta ylös. Vasenta korvaa jomotti ja pian särky paheni. Oli pakko ottaa tulehduskipulääke ja levätä ennen anopin miesystävän hautajaisia. Onneksi lääke ja pieni lepo auttoivat ja pahin korvasärky hellitti. Illalla korva kipuili taas, joskin lievempänä ja pistin toisen tabun huuleen ennen petiin menoa.

Nyt aamulla kurkku on taas kipeänä, olo tukkoinen ja väsynyt ja vetämätön. Korvaa ei ainakaan särje sentään. Huomenna pitäisi lähteä aamukoneella työreissulle pääkaupunkiseudulle. Ei taida onnistua, vaan menen työterveyslääkäriin ellen koe ihmeparanemista.

Ei kommentteja: