tiistai 13. lokakuuta 2009

Liian makea suklaajuoma

Tänään postiin saapui paketti Puhdistamosta. Tein ensi töikseni, kuten aiemmin uhosin, suklaajuomaa kyseisen nettikaupan ohjeilla. Eli desi chocolate blissiä, desi agave vanilja -siirappia ja litra vettä. Ja tulos oli... aivan liian öklö-ällö-makea... Ja juomaa oli aivan liian paljon... Meinasin yrjötä ja piti psyykata itsensä kunnolla, että sain loput alas. Salille lähtökin viivästyi tuon hirviöpaukun takia... Tässä ei ollut kyllä mistään Postin Ollin mainostamista superfiilareista tietoakaan, päin vastoin... Eli älkää hyvät ihmiset tehkö tuolla Puhdistamon ohjeella kaakaojuomaa, jos ette halua laattaa lentämään. Olisi tietysti pitänyt arvata, ettei desin verran siirappia ole mitään miedon makuista juotavaa.

Täytyy sanoa, että olen hieman pettynyt ylihintaiseen chocolate bliss -jauheeseen, koska kyseisestä tuotteesta ei löydy ravintosisältöä. Laitoin asiasta viestiä paitsi Puhdistamoon myös suoraan valmistajalle eli David Favorin puljuun. Favorin nettisivut olivat muuten varsin ärsyttävät ja epäinformatiiviset, täynnä jotakin audio-tiedostoja, paljon markkinointiläpinää mutta vain vähän raakaa faktaa. Ei ole vaikea arvata, mistä Postin Olli on innoituksensa saanut. Nettisivuilla audiot ja videot ovat mielestäni bonusta ja hyvillä saiteilla olennaisimmat tiedot on syytä olla napakoina, helposti löydettävinä teksteinä. Laskin tämän päiväisen chocolate blissin arvot raakaokaakaojauheella paremman puutteessa.

Vedettyäni hirviöpommin äklö-superfood -hiilaria menin salille (nieleskellen kurkusta ylös pyrkivää kuvotusta). Luulin, että yli 100 grammaan (!!!) hiilaripommilla saisin ylivertaiset voimat, mutta eipä käynytkään niin. Ensimmäiset kolme sarjaa leukoja menivät kohtalaisen hyvin, mutta sitten voimat hiipuivat ja loput kaksi sarjaa jäivät vajaiksi. Samoin kävi penkkipunnerrus-tikkaiden viimeisessä sarjassa. Soudun viimeisen sarjan jätin tahallaan yhtä toistoa vajaaksi, koska toistot alkoivat olla epäpuhtaita ja melkoisen tuskaisen väännön takana. Minun on ilmeisesti pakko keventää treeniä - tosin leuanvetoa lukuunottamatta, koska seuraavassa treenissä alkaa kuudes viikko leuanveto-ohjelmaa. Näyttää pahasti siltä, että en saa ohjelman tavoitetta eli 20 leuanvedon maksimia tehtyä. Mutta se ei ole maailmanloppu, vaan ohjelmaa voi vielä jatkaa.

Ei kommentteja: