perjantai 23. lokakuuta 2009

Syysprojektin välitilinpäätös ja jatkohanke

Kävin tänä aamuna mittauttamassa rasvaprosentin pihdeillä tutulla mittaajalla. Ja tässä tulos:

Pihtimittaus 23.10.09

- paino: 69,0 kg (-3,0 kg alle 2 kk:ssa)
- rasvaprosentti: 14,6% (-0,7% yks. alle 2 kk:ssa; rasvaa 10,1 kg eli -0,9 kg alle 2 kk:ssa)
- rasvaton paino: 58,9 kg (-2,1 kg alle 2 kk:ssa)

Eli rasvaprosentti on pienentynyt elokuun lopusta - vaikkakaan ei niin paljon kuin olin toivonut.
TKD-projektin aikana eli syys-lokakuussa olen syönyt keskimäärin 2500 kcal ja hiilaria olen vetänyt keskimäärin alle 90 grammaa/vuorokausi. Hiilaria mussutin enemmän kuin kesällä CKD-projektissa, mutta pääasiassa ennen salitreenejä.

Koska otsikon mukaan kyse on syysprojektin välitilinpäätöksestä eikä suinkaan lopusta, homma jatkuu. Projektille tulee lisää mittaa. Syysprojekti venähtää aina joulun alusaikaan saakka, siis viikot 44-51 eli kaikkiaan kahdeksan viikkoa. Mikä on tavoite? No, painaa rasvaprosentti alle 14:n.

Mikä muuttuu? No, ruokavaliossa ei kovin suuria muutoksia, siis edelleen vhh-ruokavalio, jota buustaan superfoodeilla ja lataan hiilaria ennen salitreenejä. Hiilaria on lepopäivinä max 50 g ja treenipäivinä max 100 g. Hiilarimättöpäiviä pidän noin joka toinen viikko. Projektin loppusuoralla saatan puristaa hiilareita vieläkin vähemmäksi.

Ja aivan munkkielämää en vietä, sillä edessä on muutamat bileet ennen joulua - ja silloin varmaan meni alkoholia (maltillisesti kuitenkin, ainakin toivottavasti...). Proteiinia syön vähintään 2 grammaa per rasvaton painokilo eli noin 120 grammaa/vrk.

Vähennän myös vähän energiansaantia. Ensin syön noin 2400 kcal ja projektin loppusuoralla 2300-2200 kcal.

Muutan hieman saliohjelmaa. Painotan edelleen isoja perusliikkeitä, mutta hienosäätöä on luvassa. Tästä enemmän tuonnempana.

Ei kommentteja: