maanantai 12. lokakuuta 2009

Överiksi meni

Lauantain pippalot lähtivät lapasesta. En tiedä oliko syy liian vähäisessä syömisessä vai liian nopeassa juomatahdissa, mutta humala humahti överiksi. Lähimuisti alkoi pätkiä jo kotona SingStarin langattomien mikkien kanssa hilluessa. Pääsimme lähikuppilaan, jossa vedin kaksi karaokebiisiä, joista muistikuvat ovat tosi hatarat. Paha olo iski ja vedin ryynit ravintolan pihalla. Ei ollenkaan kivaa, eikä edes minun tapaistani. Tällaista örvellystä en ole harrastanut miesmuistiin, koska se ei ole oikeasti ollenkaan hauskaa. Olen onnistunut väistämään tällaiset sudenkuopat viime vuodet, mutta näköjään tekevälle sattuu.

Sunnuntaina olo oli huono, itse asiassa oli vähän huppelissa vielä aamupäivällä. Lääkitsin oloani roskaruoka-hiilarimäski -yhdistelmällä ja runsaalla vedenjuonnilla. Sapuskoja en puntaroinut enkä laskenut lauantaina enkä sunnuntaina. Katsoimme myös komedian 40 v ja neitsyt, joka oli kyllä parhaimpia elokuvia viime vuosiin, lämminhenkinen ja sympaattinen komedia arasta aiheesta.

Jotain hyvää löytyy kuitenkin, nimittäin peilikuvasta. Kun kroppa oli sunnuntaina herätessä nesteistä liki tyhjä, peilikuvasta katsoi lähes täydellinen, hoikka sporttinen kroppa, vatsapalat kuulsivat hienosti ohuen ihon läpi. Tuon kunnon kun saisin ilman kankkusta, niin olisin todella tyytyväinen. :-)

Ei kommentteja: