lauantai 10. lokakuuta 2009

Juokseva superfood-laturi

Jatkoin superfood-laturini reseptin hiomista edelleen. Tästä treeniä ennen napatusta mäskistä on tähän asti tullut liian tönkköä, joka on pitänyt lusikoida suuhun. Nyt pistin reippaasti vettä lisää ja sain siitä vihdoinkin juoksevaa. Kokeilin makeuttamiseen ensi kertaa luomu agave-siirappia. Ja säädin myös vähän marjojen määrää, vähensin mustikoita mutta pistin sekaan kuivattuja inca-marjoja.

Tässä tarkempi koostumus ja ravintoarvot:

- luomu parapähkinä 34 g
- vesi 500 g
- Dymatize ISO-100 suklaanmakuinen heraproteiinijauhe 20 g
- luomu ruusunmarjajauhe 5 g
- maca-jauhe 10 g
- raakakaakaojauhe 10 g
- kuivattuja inca marjoja 20 g
- mustikoita 50 g
- jäisiä mustaherukoita 30 g
- kuorittu avokado 101 g
- luomu agave-siirappia 28 g

Ravintosisältö: 786 kcal, 31 g prot, 57 g hiil, 44 g rasvaa, 13 g kuitua.

Laturimäski oli siis nyt juomaa, mutta ei tämän maku kyllä vieläkään nystyröitä hivele. Lisäksi Philipsin blenderini ei saanut inca-marjoja jauhettua, joten ne jäivät sattumiksi. Sattumat piti lusikoida pohjalta. Steviaa taidan kokeilla makeutukseen ensi kerralla.

Mutta toimiko tämä? Kyllä. Tuntui, että jaksoin salilla mainiosti, vaikka poljin lumisia ja jäisiä teitä pitkin vajaat neljä kilometriä salille kipakassa pakkasessa ja tein treenin heti perään. Ja vieläpä aamulla.

Ei kommentteja: