tiistai 27. lokakuuta 2009

Sairasta sakkia

Kävin eilen maanantaina työterveyslääkärillä. Diagnoosina oli vasemman korvan korvatulehdus, tosin lievä sellainen. Onneksi vältyin antibioottikuurilta. Lekuri kirjoitti kuitenkin yllättävän tujun lääkkeen nuhaan ja tukkoisuuteen: pseudoefekdriiniä. Apteekin täti luetteli mahdollisia sivuvaikutuksia: vatsakivut, huono olo, unettomuus, sydämentykytykset ja jopa rytmihäiriöt! :-o Uskalsin ottaa yhden pillerin eilen enkä huomannut sivuvaikutuksia.

Takana on noin 10 tunnin paikoin pätkittäinen yöuni. Olo on hieman huonompi kuin eilen illalla - ehkäpä juuri siksi ettei pseudoefedriini vaikuta enää elimistössä. Sairauslomaa on vielä tänään ja huomenna pitäisi olla työkunnossa.

Perheessä on muitakin sairaita. Mussukalla on kuumetta ja lihassärkyä, kuopuksella on toisessa silmässä silmätulehdus. Käytin eilen molempia lääkäreillä myös. Ja lisäksi esikoista kouluterveydenhoitajalla terveystarkastuksessa. Eilen lepo jäi siis vähiin eikä ihme että simahdin nopeasti kun pääsin vatupassiin.

TKD-projekti jatkuu lähipäivinä, kunhan tervehdyn. Leuanvetotesti ja kuntosalitreenit palaavat kuvioihin, kunhan olen varmasti terve.

Ei kommentteja: