keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Superfood-laturin tuunaamista

Muokkasin hieman superfood-laturini reseptiä, jotta se ei olisi niin tönkköä tavaraa kuten ensimmäisellä kerralla. Pistin 100 grammaa enemmän vettä. Mustikoita ja herajauhoa hieman enemmän ja mustaherukoita himppasen vähemmän. No, eipä tullut juuri juoksevampaa tästäkään satsista. Vanha Philipsin blenderi meinasi hyytyä välillä, mutta ravistelun jälkeen jatkoi möyhentämistä. Lusikalla tätä joutuu vetämään naamariin. Eikä makukaan ole ihan niin hyvä kuin viimeksi... Tässä tarkempi koostumus:

- 38 g luomu-parapähkinää
- 300 g vettä
- 20 g suklaanmakuista heraproteiinijauhetta
- 10 g maca-jauhetta
- 10 g raakakaakaojauhetta
- 5 g luomu ruusunmarjajauhetta
- 95 g mustikkaa
- 159 g eli kokonainen, iso avokado kuorittuna ja ilman kiveä
- 25 g jäisiä mustaherukoita pakastimesta
- 26 g luomu hunajaa

(ravintosisältö: 866 kcal, 31 g prot, 45 g hiil, 58 g rasvaa, 18 g kuitua)

Aika tuhtia tavaraa siis. Täytyy saada satsia vähän pienemmäksi ja juoksevammaksi, jotta tämä menee nopeammin kurkusta alas ennen treeniä. Ja pitäisiköhän maun parantamiseksi holauttaa ripaus steviaa joukkoon? Laturin tuunaaminen siis jatkuu.

Ei kommentteja: