keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Talvi tuli kerralla

Tänään talvi tuli Lappiin oikein ryminällä. Lunta tuli toistakymmentä senttiä aamun ja aamupäivän aikana. Kuopus halusi päiväkodin jälkeen käydä kokeilemassa läheistä pyörätietä mäenlaskuun. Pojilla oli kuitenkin huoneen siivous sitä ennen. Ja kun pääsimme lopulta mäkeen, aura oli höylännyt suurimman osan lumesta pois ja loputkin olivat sulaamassa. Kuopus pillahti itkuun - pettymys oli suuri. Lohdutin, että lumisia talvipäiviä ja laskemismahdollisuuksia tulee vielä monen monta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!Asutko missä päin pohjoista?Rovaniemellä? Kuulutko luomupiiriin? Olen just muuttanu tänne Rovaniemelle ja haluaisin liittyä johonkin luomupiiriin. Yhdestä kuulin, mut siitä pitäs maksaa 50 e, ja se on opiskelijabudjetille hieman kallis. Jos tiedät jonkin toisen halvemman, niin voisitko kertoa kuinka siihen vois liittyä?
-kiitos paljpn mahdollisesta vastauksesta

Pete Pohjoinen kirjoitti...

Morjens! Rovaniemellä asun joo-o. En kuulu luomupiiriin, vaikka olenkin harkinnut siihen liittymistä. En tiedä, onko täällä muita kuin yksi. En ole vielä ottanut tarkemmin selvää, miten siihen voi liittyä. Mutta selvitän asian lähiaikoina.