sunnuntai 3. elokuuta 2008

Pidennetty viikonloppuvapaa

Loppuviikko meni perheen kesken Levillää. En pitänyt ruokapäiväkirjaa, vaan uskaltauduin jopa herkuttelemaan. Ulkoilimme, kävimme kylpylässä, vierailimme liikennepuistossa ja lepäilimme. Nukuin päikkäreitä ja tietysti kunnon yöunet.

Kävin perjantaina heittämässä intervalli-lenkin Levin rinteessä ja se olikin varsin rankkaa! Etenkin, kun piti väistellä kiimassa olevaa, uhkaavasti toljottanutta hirvasporoa. Tähän aikaan vuodesta noita rotevimpia sarvipäitä pitää varoa lenkkipoluilla. ;-) Lauantaina mussukka usutti minut vielä lenkille, ja meninkin sinne kerrankin ilman sykemittaria. Jölköttelin tosi kevyesti vajaat kolme varttia ja se teki hyvää, toimi oivasti palauttavana harjoituksena. Kun palasin mökille, muksut nukkuivat ja mussukka oli tehnyt mahtavan salaatti-illallisen, jossa oli sydämen muotoon laitetut kirsikkatomaatit! :-D

Kun sunnuntaina palasimme kotiin, meillä kävi vieraita etelästä ja sitten heitin loppuväen vanhempieni mökille yöksi. Kävin salilla, jossa puhkuin kerrankin hyvin voimaa -kiitos levon ja korkeaenergisen hiilaritankkauksen. Nyt pitäisi vain malttaa laittaa ajoissa nukkumaan, koska huomenna on aamuvuoro. Venyttelen kuitenkin ensin.

Ei kommentteja: