perjantai 14. elokuuta 2009

pe 14.8.09 (CKD-päivä 68)

Harmi, etten herännyt yhtä levänneenä kuin eilen. Valvoin hivenen pidempään eikä uni tainnut olla yhtä hyvälaatuista kuin edellisyönä. Vaikuttikohan siihen eilinen hieronta, pistikö se kuona-aineet liikkeelle tms.?

Mutta aamupäivällä oli taas mentävä salille. Ja kovin raskasta oli. Hiilaritankkaus alkoi siis normaalia aiemmin, ennen puolta päivää ja nassutinkin reippaasti hiilareita, peräti 429 grammaa. Huomiseksi jäi paljon vähemmän, vain enintään 316 grammaa. Rasvaa vedin perjantain tankkauksen aikana 28,8 grammaa eli melkein puolet koko tankkauksen rasvasetistä. Huomenna rasvaa saa mennä napaan max 33,2 grammaa.

Vielä on mainittava pieni koululaisneitimme, joka aiheutti roppakaupalla sydämentykytyksiä vanhemmilleen. Hän halusi tulla ensi kertaa itse kotiin koulusta. Matkaa ei ole kuin noin 300 metriä. Painotin useita kertoja, että neiti marssii suorinta tietä kotiin ja menee vasta sen jälkeen kavereiden luo. Eipä neitiä näkynyt kotona puolen päivän jälkeen. Lähdin etsimään koulumatkalta, koululta, pimpottelemaan ovikelloja ja soittelemaan tiedossa olevien kavereiden vanhemmille - eikä mitään. Tunnin päästä neiti ilmestyi kotiin. Oli jäänyt ulos jonkun luokkakaverinsa kanssa. Seuraavat viikot kuljetan neidin kouluun ja sieltä kotiin, se on vissi.


SYÖTY ENERGIA: 3242kcal
- PROTEIINIA 140g / 18%
- HIILAREITA 439g / 55%
- RASVAA 97g / 27%
LIIKUNNALLA POLTETUT: 488kcal

Ei kommentteja: