maanantai 10. elokuuta 2009

Paska treeni

Tämän päiväinen salitreeni meni kyllä aivan vituralleen. Vein pikkumuksut sirkuskouluun, joka ei ollutkaan 1,5 tunnin mittainen, vaan vaivaisen tunnin. Sen takia tuli tosi kiire, ja vedin salitreenin ihan järkyttävällä kiireellä - siis normaalia lyhyemmillä palautuksilla.

Eikä mennyt hyvin. Viimeinen leuanvetosarja jäi säälittävästi kesken, kahden toiston verran. Seuraavaksi vuorossa olleet kyykyt tuntuivat raskailta ja ekat toistot jotenkin huterilta. Pidin kuitenkin korsetin tiukkana enkä reväyttänyt alaselkääni, kuten joskus on käynyt. Viimeinen sarja meni tosi puhtaasti, mutta oikeaa olkapäätä vihloi ikävästi. Seuraavana vuorossa ollut maastaveto meni paremmin, mutta treenin päättänyt penkkipunnerrus oli taas surkeaa räpeltämistä. Kakkos- ja kolmossarjat jäivät yhtä vajaiksi molemmat. Voi kyynel! :'-( En ehtinyt tehdä dippejä enkä keskivartalojumppaa, kun piti sännätä hakemaan pikkuväki sirkusharkoista. Jos jotain hyvää hakee, niin tulipa tehtyä lyhyempi jumppa kuin aikoihin - 50 minuutissa.

Ei siis auttanut 5 grammaa maltoa sisältänyt laturijuoma eikä viikonlopun CKD-dieetin mukainen hiilaritankkaus eikä se, että pidin eilen lepopäivän enkä käynyt lenkkeillä.

Ei auta kuin yrittää tehdä penkkipunnerrus samoilla raudoilla ensi perjantaina. Leuanveto-ohjelmaa yritän noudattaa vielä tämän viikon loppuun - jos sarjoja jää vielä vajaaksi, uusin tämän viikon setin ensi viikolla. Ja harkitsen myös, vedänkö hivenen enemmän maltoa ennen treeniä ensi kerralla.

No mutta jotain hyvääkin. Löysin takavuosien idolini uuden blogin! Jee! :-D

Ei kommentteja: