sunnuntai 9. elokuuta 2009

Hiilarista potkua salille

Ainoa varjopuoli ketogeenisessä ruokavaliossa on se, että kuntosalilla uhkaa hyytyminen. Nykyisellä CKD:llä hyytyminen uhkaa jo keskiviikkona ja tietysti perjantaina, jolloin viikonlopun hiilaritankkauksesta ei ole enää jäljellä energiaa. Maanantaina salilla on jaksanut kutakuinkin hyvin, onhan hiilaria tullut vedettyä perjantai-illasta ja lauantai-iltaan.

Pakkotoiston kautta löytyi apu tähänkin huoleen. Nimittäin siellä suositeltiin otettavaksi pieni annos, 5-10 grammaa hiilihydraattia ennen treeniä. Olen ottanut ennen salia 15 grammaa heraproteiinia, joten nyt pistän vain vähän hiilaria sen kaveriksi laturijuomaksi.

Kokeilin ensimmäisen kerran hiilarilatausta perjantaina. Otin lisäksi ennen salia myös energiajuomaporetabletin ja toki pari banaania, jotka kuuluvat otettavaksi ennen CKD:n tyhjennystreeniä. Sekin on mainittava, että olin nukkunut edellisenä yönä noin kymmenen tuntia eli poikkeuksellisen tukevat yöunet. Joka tapauksessa treeni kulki hyvin enkä hyytynyt kesken edes treenin loppupuolella. Eli jatkossakin hiilaria koneeseen ennen treeniä!

Ei kommentteja: