perjantai 27. marraskuuta 2009

Viikko 48 / 2009 [ma-to] (TKD-viikko 11)

Tämä viikko jäi myös tyngäksi, koska perjantai-iltapäivällä on edessä viikonlopun mittainen reissu mussukan kanssa. Tällä viikolla paino oli koholla, kiitos edellisviikonlopun bilettämisen ja hiilarivoittoisen nassuttamisen.


Aamupaino: 69.7kg (-2,5 kg aloituspainosta eli 72,2 kg:sta, +1,1 kg viime viikosta)


SYÖTY ENERGIA: 2410kcal

- PROTEIINIA 133g / 23%

- HIILAREITA 94g / 16%

- RASVAA 162g / 61%

LIIKUNNALLA POLTETUT: 208kcal

4 kommenttia:

Jerik kirjoitti...

Aika työläältä ruokavaliolta tuntuu...kauanko meinaat jaksaa?

Pete Pohjoinen kirjoitti...

Moro, Jerik!

Ei, tämä ei ole ollenkaan työläs ruokavalio. Mistähän päättelit noin?

Kuten kollegani sanoo, vähähiilarinen & runsasrasvainen ruokavalio on varmasti helpoin dieetti ikinä: syö hyvin ja harvoin, et näe nälkää, vireystila pysyy hyvänä ja mieli korkealla.

Ei siis todellakaan työlästä.

Vai tarkoitatko ehkä kaloreiden laskemista? Käytän siihen kalorilaskuria, joka helpottaa merkittävästi. Enkä loppuikääni varmaan käytä laskuria, mutta ainakin toistaiseksi.

Jerik kirjoitti...

Tarkoitin oikeastaan sitä, että kotioloissahan tuon noudattaminen on helppoa, mutta heti kun lähdetään ulkomaailmaan, matkalle tai ollaan liikenteessä...vaikea löytää sopivaa ruokaa (jo kauppoja ei lasketa mukaan) esim. kahvilta, baarit, huoltoasemat teiden varsilla...lentoasemat, ulkomaat jne.... Ise olen vaan keliaakikkona törmännyt tähän ongelmaan...johon tosiaan nyt on ratkaisu :-)

Pete Pohjoinen kirjoitti...

Morjens!

Olet oikeassa, vaikeampaahan ketogeenisen dieetin noudattaminen on reissussa kuin kotona. Lentokentät ja huoltoasemat ovat tosi haastavia mutta monissa ruokaloissa, ravintoloissa jne. voi kuitenkin useimmiten valita syömisensä eli karsia hiilareita ja lisätä rasvaa.

Itsekään reissulla yritän noudattaa omaa ruokavaliotani niin hyvin kuin mahdollista, mutta täydellinen nipottaminen ei onnistu - eikä se edes kuulu tämän dieetin ideaan (vaikka kalorien laskemisesta voisi joku niin päätellä ;-)