maanantai 23. marraskuuta 2009

A-luokan kemut!

Firman pikkujoulut olivat tosi hauskat, parhaat missä olen tähän mennessä ollut. Lähes yhtä hauskaa oli pari vuotta sitten - silloinkin jorasin Levillä, mutta nyt kokoonpano oli miltei kokonaan toinen.

Työporukkamme nuorisojaosto irtaantui jouluaterian jälkeen karaokeravintolaan, jossa vedimme monen monta biisiä vuoron perään, yksin ja yhdessä. Valitettavasti ensimmäisessä paikassa karaoke loppui alle kahdessa tunnissa, mutta onneksi läheisessä baarissa iloa riitti puoli kolmeen ja loput lauluinnosta sai tyydytettyä siellä. Reippaimmin vedin Anssi Kelan Millan, jossa käytin koko kehoa apuna ja rokkikukkoilijan show-elkeitä täysillä. Päätin illan Nothing Else Matters -balladiin. Sain kuulla mielenkiintoista palautetta lauluäänestäni nuorelta naiskollegalta, hän sanoi sen olevan "laiska". :-D Porukan naisväki oli myös todella kovia laulajia.

Laulun ja seuranpidon täyttämä ilta huipentui tanssiurakointiin kolmannessa paikassa. The Baseballsin rockabilly-coverin Umbrella kuulimme illan ja yön aikana kolmesti - ja heiluimme kovasti.

Seura oli todella hyvää, sain mieskollegani kanssa pitää seuraa peräti neljälle nuorelle työyhteisömme daamille. Ja mikä parasta, olin ns. herramieskännissä, eli touhu ei mennyt överiksi meikäläisellä ollenkaan. Jotakin parantamista olisi toki ollut, yksi naisista olisi halunnut nahkahousujeni olevan tiukempia. Mutta minkäs teet; 9 vuotta vanhat nahkahousut ovat jääneet isoksi dieetin takia. ;-)

Eilen väsytti, koska energiajuomapaukkujen takia uni ei tullut vielä aamuviideltäkään vaikka kuinka yritin.

Ei kommentteja: