tiistai 10. marraskuuta 2009

Näin pääset Rovaniemen luomupiiriin

Sain taannoin vihdoinkin Rovaniemen luomupiirin yhteyshenkilön nimen hierojaltani. Hän pyysi sähköpostiosoitteeni, johon kolahti tänään infopaketti yhdistyksestä. Sen luettuani minun pitää tehdä hänelle mailitse vapaamuotoinen hakemus, jonka perusteella yhdistyksen hallitus päättää, olenko kelvollinen jäseneksi.

Luomupiirin jäsenrekisterin pitäjä on Marita Soudunsaari ja hänen sähköpostiosoitteensa on marita.soudunsaari (at) gmail.com. Jos siis haluat Rovaniemen luomupiiriin, lähetä hänelle sähköpostia asiasta.

Mitä infopaketista selviää? No, ensiksin luomupiiriin (Luomuruokayhdistys Hilla ry) kuulumisen hinta. Jäsenmaksu on 10 euroa ja lisäksi on maksettava 50 euron tilaustakuumaksu. Tilaustakuumaksuista tehdään "pohjakassa", jolla katetaan yhdistyksen laskun maksua, sillä tukkujen laskujen maksuajat ovat lyhyitä. Lisäksi kerrotaan, että jokaisen tilauksen tehneen jäsenen laskun loppusummaan lisätään aina 5% tai minimissään 1 euro tilauksen summasta. Maksuilla katetaan yhdistyksen perustamis-, tilinhoito- ym. kuluja.

Aion pistää hakemukseni vetämään lähiaikoina. Katsotaanpa, pääsenkö sisään!

2 kommenttia:

S kirjoitti...

Kuulostaapaa tiukalta touhulta. Meidän (jkl) luomupiiriin saa liittyä kuka tahansa, mitään maksujakaan ei mene (tilauksiin lisätään vain 40snt maksu millä katetaan menot). Itseltä jäisi varmaankin liittymättä jos jäsenyyttä pitäisi oikein anoa.

Mutta toi luomuporo kelpaisi kyllä mullekin :P

Pete Pohjoinen kirjoitti...

Hei, S!

Minustakin touhu kuulostaa tiukalta, jotten sanoisi sisäpiiritouhulta. Mutta täällä ei ole kilpailevaa piiriä, joten on pakko liittyä tähän.

Aion loppuviikosta tehdä luomuporosatsista ruokaa ja lupaan raportoida siitä täällä. :-p