keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Lomat on lusittu

Loputkin kesälomat on nyt lusittu. Ja kyllähän niitä tulikin lusittua, enemmän kuin yli 10 vuoteen; runsaat kuusi viikkoa kahdessa pätkässä. Kivaa! :-)

Maanantaina ja tiistaina tuntui siltä, että flunssa yritti iskeä päälle. Vedin molempina päivinä extra-annokset C-vitamiinia askorbiinihapon muodossa pitkin päivää. Tänään ei olo ollut enää yhtä paha, vaikka yöuni jäi vähän liian lyhyeksi.

Salilla olen käynyt kahdesti, tällä viikolla ohjelmassa on kevennetty viikko. Tosin leuanveto-ohjelmaa jatkan suunnitellusti eli ilman kevennyksiä. Tänä aamuna sarjoja jäi taas pahasti kesken, vaikka tankkasin peräti 25 grammaa maltoa ennen treeniä. Eikä auttanut, vaikka pidensin puolisen minuuttia palautuksia kesken sarjojen. Yritän pidentää palautuksia vielä lisää perjantaina. Teen seuraavan leuanvetotestin ensi maanantaina.

Tämä viikko on väliviikko kesä- ja syysprojektien välillä. Mikä onkaan syysprojekti, se selviää aikaisintaan sunnuntaina, ja todennäköisesti ensi maanantaina. Olen syönyt hieman enemmän hiilareita kuin CKD-projektin ketopäivinä, mutta silti 40-60 grammaa per vuorokausi. Syön vapaammin ja kaloreita laskematta viikonloppuna, jolloin lähdemme oman ja tuttavaperheen kanssa tunturiin mökkeilemään.

Ei kommentteja: