tiistai 22. syyskuuta 2009

Isolla kirkolla

Istun tällä hetkellä firmamme pääkonttorissa Helsingissä ja tapan aikaa. Kahden päivän koulutus on takana päin, se meni yllättävän nopeasti ja kivaa oli etenkin illanistujaisissa. Kuten yksi kollegoista sanoi: "Harvoin on saanut nauraa noin paljon". Nappasin illanvietossa peräti neljä annosta mietoja alkoholijuomia eli odotettua enemmän. Ruokapuolella välttelin pahimpia hiilaripommeja - ja sain hyvän tilaisuuden paasata vähähiilarisesta sapuskasta. Yksi kurssitovereistani on muuten ollut jo vuosia vähähiilarisella.

Koska lentoni lähtee vasta myöhään illalla, ehdin hyvin lukea työsähköpostit ja opetella käyttämään koulutuksessa vinkattua työkalua, iGooglea. Googlella on pelottavan monipuolinen työkalupakki ja ihan ilmaiseksi... Niin, ilmaisia lounaita ei ole - entä ilmaisia nettityökaluja?

Huomasin myös, että
Olli Postin blogi oli muuttunut suljetuksi. Pistin herralle sähköpostia ja tiedustelen, pääsenkö sisään. Luomu-Tarzania arvostelevassa keskusteluketjussa asiasta oli jo pistävää tekstiä. Hmm... mitä mahtaa olla tapahtunut?

LISÄYS: Jahas, pääsen näemmä Google Readerilla lukemaan Olli Postin blogia, kun aikanaan liityin sen lukijaksi. Tosin kommentteja en näe Readerin kautta. Ilmeisesti syy herran blogin sulkemiseen on
Aviisi-lehden artikkelin jälkeinen keskustelu.

UUSI LISÄYS: Sähköposti Ollille auttoi - sain kutsun blogiin. Ja vielä henkilökohtaisen videoviestinkin... :-o

Ei kommentteja: