lauantai 10. tammikuuta 2009

Puusilmä!

Selailin aikani kuluksi Pakkotoiston foorumia ja hoksin olleeni varsinainen puusilmä. Kun olen vaahdonnut tehneeni viime ajat Bill Starrin 5x5 Single Factor-ohjelmaa, olenkin tahkonnut vahingossa Dual Factoria. No, tällainen töppäys ei ole tietenkään maailmanloppu, mutta DF on käsittääkseni edistyneempien nostajien ohjelma ja SF (siis OIKEA sellainen) sopii paremmin meikäläisen kaltaiselle noviisille. Olin laskenut jo seuraavan viikon painot aiemminkin käyttämälläni exel-taulukolla, joka on siis DF:ään tehty. Nyt nakkaan niillä vesilintua ja laskeskelen uudestaan lukemat. Pistän ainakin osaan painoista enemmän nousuvaraa, koska olen pitänyt flunssan takia treenitaukoa. Ja saan toivottavasti tästä pienestä painojen peruuttamisesta uutta potkua kehitykseen.

Joten tämä puusilmä alkaa käyttää laskinta ja väsätä seuraavien viikkojen ohjelman painoja...

LISÄYS: No nyt on laskettu seuraavien 8 viikon sarjapainot, ilman exeliä. Hommasta tulee kevyempää kuin joulun alla tekemästäni ohjelmasta, koska mukana ei ole minulle raskaita leuanvetoja, vaan pelkkiä perusliikkeitä. Ja muutenkin treenin pitäisi olla kepeämpää, kun sipaisin n. 10% maksimiraudoistani veks. Mutta enköhän kehity tälläkin ohjelmalla, näin ainakin toivon.

JA VIELÄ LISÄYS: Saatan ottaa kevyempiä leukojenvetosarjoja mukaan keskiviikon treeniin, jotta saisin tuossakin liikkeessä kehitystä aikaan, ei siis 5x5 -sarjoja, vaan esim. 3xMAX, tosin ihan lempeästi (ainakin alkuun), eikä loppuun saakka.

Ei kommentteja: