lauantai 17. tammikuuta 2009

Purkutöitä

Perjantaina puolen päivän jälkeen tartuin sorkkarautaan ja rupesin töihin. Pian sain mukaan talkooporukan eli anopin ja tämän miehen ja homma sai lisää vauhtia. Illansuussa remmiin astui vielä mussukkakin.

Keittiö ja kylppäri saatiin suurimmaksi osaksi purettua jo perjantai-iltana ja homman loppusilaus tehtiin tänään lauantaina. Purkaminen oli tosi kivaa ja yllättävän nopeaa hommaa. Olimme varanneet savottaan koko viikonlopun, mutta sunnuntai jäi vielä aikaa. Se menee varmaan lepäillessä ja lasten kanssa touhutessa.

Jätteet pakkasimme naapurilta lainattuun kuomullisiseen peräkärryyn. Viemme kuorman maanantaina jäteasemalle. Sen jälkeen pitää käydä rauta- ja sisustuskaupassa ostamassa puutavaraa ja muita tarpeita remonttireiskoille. Ennen heidän aloittamistaan meille tulee kosteusmittaaja, hänkin maanantaina. Kylppärin lattiassa on selvästi kosteutta ja muovimaton alta leyhähti tosi inha homeen katku. Voi olla, että evakkoaikamme pitkittyy, jos lattiasta löytyy paljon kosteutta ja edessä on niiden kuivattaminen. Onneksi sitä lystiä emme maksa yksin, vaan lasku menee koko taloyhtiön piikkiin.

Loputkin flunssan oireet ovat poissa. Ja toivottavasti ne pysyvätkin poissa, jotta pääsen ensi viikolla tekemään jälleen paluun kuntosalille.

Ei kommentteja: