sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Laatuaikaa

Flunssa piirittää edelleen, mutta ei ole päässyt vielä niskan päälle. Kurkku on vähän kipeänä, väsy painaa ja välillä iskee rajuja yskänpuuskia, jotka tuntuvat keuhkoputkessa asti.

Perjantaina vietimme laatuaikaa mussukan sekä vanhimman siskoni ja tämän miehen kanssa. Aloitimme illan Singstar Suomirockilla ja sitten menimme lähikuppilaan veivaamaan karaokea. Tunsin itseni taas kunnon staraksi, biisit menivät nappiin ja sain hyvää palautetta. Kun vedin Tapani Kansan Veikko Niemisen, mussukka tokaisi, että hän rakastui minuun uudelleen, kun näki minun vetävän bravuuribiisin kaikkine show-liikkeineen. Tuo on varmaan parasta palautetta, mitä olen koskaan laulamisestani saanut! :-D Kun välillä voi vähän huonosti, isosisko tokaisi, että olen koko seurueemme promoottori, joka ei saa hyytyä kesken bileiden. :-p

Lauantaina vietin laatuaikaa meidän neidin, 6 vee, kanssa. Selvisin ilman kankkusta, ja neidin ehdotuksesta kävimme hiihtolenkillä. Neiti sai hiihtää edellä ja vauhti oli tietysti varsin maltillista. Hauskaa oli se, kun hän pysähtyi jatkuvasti kyselemään kaikenlaista päähän pälkähtänyttä asiaa maan ja taivaan väliltä. Hän tiedusteli muun muassa, että "mistä avaruus on tehty?" ja "onko peukalonkokoisia vauvoja olemassa?". Kerrassaan valloittava tapaus! :-D Hän hiihti tosi reippaasti, myös jyrkän ylämäen eikä valittanut kertaakaan lenkin olleen liian raskas. Hän on meidän perheen hiihtokuningatar.

Ei kommentteja: