sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Joulutauko

Pidän ruokien kirjaamisesta vapaata ainakin joulun yli. Annan itselleni luvan syödä vapaammin, herkutella ja yritän myös levätä. Olen viikonloppuja ja pyhiä lukuunottamatta töissä. Vedän vielä ensi viikolla palauttavat kaksi salitreeniä, lisäksi hiihdän 1-2 kertaa.

Sain ensi kertaa mitattua perushiihtolenkkini pituuden. Aiemmilla kerroilla Sports Tracker on näyttänyt mitä sattuu ja kerran puhelimesta loppui akku kesken kaiken. Lauantainen lenkki oli myös siitä mielenkiintoinen, että vesikelit olivat kadottaneet ladun kokonaan pois - tilalla oli jäinen baana. Sen takia luistelin osan matkasta - ja vauhti oli tietysti tavallista perinteistä nopeampi. Matkaa kertyi 6,5 kilsaa.

Käväisin lauantaina ex temporena viihteellä, kun pikkusiskon mies yhtäkkiä sellaista ehdotti. Oli ihan hauskaa. Vedin kaksi karaoke-biisiä baarissa. Jälkimmäinen niistä meni ihan kohtalaisesti, ensimmäinen ei ihan nappiin.

Tänään juhlimme isommalla porukalla isäukon 70-vuotissynttäreitä. Ruoka oli mahtavaa, aivan joulupöydän tasoinen runsaudensarvi äidin ja pikkusiskon kokkauksia. Oli kivaa, kun sukua oli koolla enemmänkin ja oli sellainen elämän tuntu juhlassa.

Ei kommentteja: