sunnuntai 17. helmikuuta 2008

Laskettelulomalla

Perjantaina oli vapaapäivä ja esikoisen päästyä koulusta starttasimme laskettelulomalle. Saimme kaverin kautta halvahkon viikonloppupaketin Suomulta. Skidit pistimme hiihtokouluun. Laskettelin itse toista kertaa elämässäni. Suomun rinteet vaikuttivat jyrkemmältä kuin neitsytlaskupaikkani Levillä. Vaimo kokeili skimbata ensi kertaa 15 vuoteen ja oli arempi kuin minä. ;-) Otimme lapsille vielä toisen hiihtokoulusession ja kaksi vanhinta oppivat laskemaan omatoimisesti. Kuopus ei kuitenkaan vielä oppinut laskemaan omillaan. Hänen kanssaan olikin töisevää nousta sompahissillä ylös ja sitten aurata häntä kiinni pitäen mäki alas.

Mutta viikonloppu oli mahtava. Olimme täyshoidolla uudessa hotellissa, jonka sviitissä oli höyrysuihkukaappi ja iso poremme. Esikoinen tokaisikin yhden aterian päätteeksi, että "me ollaan kuin kuninkaallisia, kun ei tartte tehdä mitään". Neiti nimitti tarjoilijaa palvelijaksi. :-D

Syömisiä en laskenut, mutta ruoka oli hyvää. Herkuttelinkin kohtuudella. Alkoholia otin tasan yhden annoksen, siiderin perjantai-illan päivällisellä. Nukuimme ulkoilupäivän päätteeksi kuin tukit.

Sunnuntaina jalkaterät ja -pohjat olivat kipeinä, ojentajia kivisti sivupuolilta ja pohkeita ulkosyrjän kulmasta. Eli omituisista paikoista! :-)

Oli kiva elää herroiksi ja nauttia luksuksesta. Muksutkin varmasti muistavat viikonlopun vielä pitkään.

LISÄYS: Otin sykemittarin mukaan rinteeseen lauantaina ja sunnuntaina. Sammutin mittarin aina, kun kävimme syömässä tai muuten poistuimme mäestä. Loppusaldoksi tuli 4,5 tuntia laskettelua. Keskisyke oli 123, maksimisyke pomppasi jopa 239 lyöntiin. Kaloreita mittari laski poltetuksi jopa 2319. Eli kyllä tämä kuntoilusta käy, vaikka muksutkin ovat mukana!

Ei kommentteja: