torstai 10. joulukuuta 2009

Tilauksia sarjatulella

Viime päivinä monessa ns. ruokatietoisessa blogissa, muuallakin kuin Ollin, on hehkutettu iHerbiä ja annettu vinkkejä siitä, mitä kannattaa tilata. Olen tehnyt kolme tilausta lyhyessä ajassa, sillä kyseisen jenkkikaupan Suomeen tilaamisessa on 1,3 kilon painoraja ja 80 dollarin hintaraja.

Olen huomannut, että iHerbin toimitusajat ovat venyneet. Ensimmäiset paketit viime kesänä tulivat viikossa. Ehkä silloin oli vähemmän ruuhkaa ja ihmiset lomilla tms. Tänään tullut paketti oli matkalla kaksi viikkoa. Toivottavasti muut paketit eivät viivy yhtä kauaa.

Otin tänään tulleesta paketista heti maistiaiset, nimittäin Emerald Balance Amazon -merkkistä antioksidanttijauhetta. Ja se oli tosi maukasta! Faidra ei ole ilmeisesti turhaan suitsuttanut tätä. Taidan ottaa tämän päivittäiseen käyttöön.

Paketissa tuli D:tä lapsille ja aikuisille, (noin viikon ajan lopussa ollutta) magnesiumia ja Ollin kehumaa B-vitamiinia. Viimeksi mainittua en aloita vielä, koska vanhaa ja halvempaa B-vitamiinia on vielä reippaasti jäljellä. Onneksi uusimmassa B-vitskussa on pitkä päiväys. Tilasin muuten sitä vahingossa seuraavaankin satsiin... Sen verran petollisen helppoa on klikata lähetys tulemaan iHerbistä. No, joka tapauksessa uutta B-vitamiinia olisi pitänyt tilata jossain vaiheessa lisää eikä päiväys ehdi tulla vastaan tässäkään tapauksessa.

Ei kommentteja: