maanantai 21. joulukuuta 2009

Fysioterapiaa ja biletystä

Kävin perjantaina OMT-fysioterapeutin luona toista kertaa. Hän huomasi etenkin pitkien selkälihasteni olevan tosi hellinä ja myös epäkkäät olivat aika jumissa. Selitin, että taustalla on keskiviikon kova selkätreeni ja torstain ylimääräistä stressiä aiheuttanut työpäivä. Fysioterapeutti taikoi kivut ja kireydet tiehensä.

Ilo oli kuulla, että viime kerralla auotut fasettilukot eivät olleet uusiutuneet! Se antoi toivoa, että vaivani ovat voitettavissa.

Lopuksi fysioterapeutti testasi rintarankani syvien lihasten toimivuutta ja antoi kaksi kevyttä jumppaohjetta. Tätä ja tätä pitäisi tehdä aamuin ja illoin aina seuraavaan kertaan saakka.

Kaveri vaikuttaa tosiaan ammattitaitoiselta. Puhuimme session aikana mm. punttitreeneistä. Kun kyselin vinkkiä sormivoimien hiipumiseen maastavedossa, hän kehotti minua roikkumaan treenin lopuksi minuutin verran leuanvetotangossa. Otankin tuon vinkin käyttöön heti ensi kerralla.

Perjantai-iltana oli ohjelmassa biletystä. Hyvässä seurassa ja sopivalla alkoholiannostuksella syntyivät onnistuneet kemut. Sain laulaa liki sydämeni kyllyydestä, ensin SingStaria ja sitten ravintolassa karaokea. Ensimmäisessä karaokekuppilassa oli hiljaista ja meidän seurue oli ainoa, joka lauloi. Lauloin yksin tai yhdessä peräti kahdeksan biisiä. Poikkesimme vielä toisessa lauluravintolassa, jossa oli jonoa, mutta vedin sielläkin kaksi biisiä.

Ei kommentteja: