sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Poika oli tukehtua pekoniin!

Koimme eilen dramaattisia hetkiä iltapalapöydässä. Esikoispoika, 11 vee, pyysi minua tekemään mikrossa pekonia, jota olin nauttinut aiemmin samana päivänä. Ja kesken aterioinnin poika alkoi kakoa pahasti. Yritin ottaa aluksi Heimlichin (vai mikä lie) otetta, mutta olohuoneesta paikalle tullut vaimo rääkäisi että "ota se pois kurkusta". Salamana laitoin sormet pojan suuhun ja sain nykäistyä pitkän siivun pekonia ulos. Eli onni onnettomuudessa. Poika oli melkoisen järkyttynyt tapahtuneesta. Ei aikonut enää ikinä koskea mikropekoniin, koska se on sitkeämpää kuin pannulla paistettu.

Itselläkin tuli nukkumaan mennessä kauheita ajatuksia mieleen. Siis jossittelin, mitä olisi voinut tapahtua ellen olisi saanut vedettyä pekonia pojan kurkusta pois... Mutta pojan aika ei onneksi ollut vielä aika lähteä. Toivottavasti oppii pureksimaan ruokansa vastaisuudessa paremmin.

Ja jos olisi todellinen vääräleuka, niin voisi vitsailla, että "mitä minä sanoin, vähähiilarinen dieetti on hengenvaarallinen" No, mutta onpa ihmisiä tukehtunut pullaankin.

Ei kommentteja: