torstai 17. joulukuuta 2009

Leuanvetotesti numero 7: Vaivaiset 11 leukaa!

Kahden huilipäivän jälkeen menin banaanin voimalla salille. Tein ohjelman mukaisen leuanvetotestin eli lämmittelyn jälkeen vedin niin monta leukaa kuin jaksoin. Enkä saanut kuin vaivaiset 11 leukaa! Siis vain yhden enemmän kuin viimeksi. Testistä olisi teoriassa pitänyt saada peräti 20, eli jäin peräti 9 toistoa siitä. Aaargh! :-( Pidin parin minuutin tauon ja tein uudelleen maksimiyrityksen: nyt sain nipin napin kahdeksan toistoa. Eli en siis saanut edes yhteensä 20 toistoa, vaan 19...

Mutta en silti anna vieläkään periksi. Ohjelma neuvoo jatkamaan viikosta viisi. Jatkan siitä, mihin 11 maksimitoistoa tehnyt jantteri treenaa kohti maagista 20 toistoa. Käytännössä teen siis saman leuanvetotreenin kuin toissa viikolla. Kyllä se vielä sieltä joskus tulee, piru vie! Loppuviikon pidän leuanvedoista kuitenkin vapaata, sillä kroppa selvästi kaipaa sitä.

Heh, laskin tuossa, että maksimini nousee noin 1 toisto / 3 viikkoa. Eli 9 lisätoiston saaminen kestäisi peräti 27 viikkoa eli yli puoli vuotta... :-/ No, kesällä viimeistään 20 pitää saada.

Lopputreeni menikin reippaalla menolla, etukyykkäsin, penkkasin ja vedin maasta kohtalaisilla romuilla. Ja loppuun keskivartalojumpalla loput mehut pois. Edessä on nimittäin lepopäivä ja ylihuomenna vuoden viimeiset kehonkoostumuksen mittaukset.

Ei kommentteja: