sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Kesäprojektin loppusuora

Kesäprojektini ei ole mennyt aivan suunnitelmien mukaan, kiitos kahdesti peräkkäin iskeneen vatsaflunssan. Mutta nyt uskon tervehtyneeni ja aion vetää homman loppuun niin hyvin kuin pystyn.

Edessä on vielä viisi viikkoa. Saliohjelmani eli Starting Strenghtin aloitan toisesta viikosta, siis melkein alusta. Kovin ihmeitä ei varmaankaan ehdi tapahtua viidessä viikossa, mutta sentään homman ei pitäisi mennä liian raskaasti. Tein muuten viime perjantaina leuanvetotestin treenin loppupuolella ja sain kuusi leukaa. Ei paljoa mitään, mutta sentään yksi enemmän kuin ensimmäisessä testissä. Ja tämä tulos syntyi kahdesti iskeneen vatsataudin päälle, joten ei ihan katastrofaalinen tulos kuitenkaan. Juoksulenkillä yritän käydä noin kerran viikossa salitreenien lisäksi.

Dieettiä noudatan tiukasti ohjeiden mukaan loppuun asti. Korkeintaan käyn kerran juhlimassa, koska työkaverini kanssa olemme sopineet asiasta jo alkukesästä. Muuten orjallista vhh-dieettiä 5 päivää viikossa ja 1,5 vuorokautta CKD:n mukaista, oikeaoppista hiilaritankkausta.

Jotta en sairastuisi uudestaan ennen elokuun loppua, aion pitää huolta siitä, että saan tarpeeksi lepoa. Minulla on Amerikan ihmemaasta tilattuja melatoniinitabletteja siltä varalta, jos unirytmini uhkaa mennä sekaisin. Kokeilun perusteella nuo tabletit saavat aikaan melkoisen syvän unen ja vieläpä kohtalaisen nopeasti - mutta ainakaan vielä ei ole iskenyt samanlainen tokkura kuin taannoin työterveyslääkärin määrämistä nukahtamislääkkeistä tuli. Ja eiköhän pöpöjä pidä loitolla vitamiinien superyliannostus, jota olen syönyt jo jonkin aikaa.

Ei kommentteja: