maanantai 19. marraskuuta 2007

"Oon kolmekymppinen, oon kolmekymppinen..."

Bileet on nyt ohi. Hengissä selvittiin, vaikka paluumatkalla vältyin vain täpärästi törmäämästä poroihin.

Reissu alkoi lupaavasti. Tunnelma kohosi, karaokevehkeet viritettiin, sauna lämpesi ja promilletkin alkoivat kohota. Karaokeshowta tuli vedettyä isolla kädellä ja valloitettua jopa ihan uusiakin biisejä. Aamuyöstä tunnelma latistui, kun siskoni sai juoppohulluus-kohtauksen ja alkoi takoa minua nyrkeillä. Hän onneksi lopetti alkuunsa, mutta vapautunut fiilikseni katosi koko viikonlopuksi.

Yön nukuin levottomasti, mutta lauantaina lähdin laskettelemaan yhden kaverin houkuttelemana. Elämäni ensimmäinen kerta laskettelusuksilla meni yllättävän kivuttomasti. Oli kiva kokeilla jotakin uutta.

Lauantai-iltana olin fyysisesti aika poikki, mutta otin vielä muutaman paukun ja käväisimme Levin keskustassa parissa kuppilassa. Niissä tunnelma oli kyllä kieltämättä yllättävän lattea. Tanssimaan emme enää jaksaneet mennä, kun osalla porukasta alkoi tehdä pizzaa mieli ja sitten mökkikin jo kutsui.

Nyt väsyttää, kun univelkaa karttui ihan kiitettävästi. Reissua varjosti tuo siskon käsittämätön raivokohtaus, mutta muuten oli suhteellisen kivaa.

Ei kommentteja: