lauantai 14. kesäkuuta 2008

Toinen intervalli

Kävin kirmaamassa toisen intervalli-harjoituksen ennen saunaa. Ohjelmassa oli kuusi vetoa. Heti ensimmäisen aloitin vähän liian lujaa ja pumppu käväisi jopa 200 lyönnissä. Sen jälkeen sykkeet olivat jo vähän alempana. Viimeiset kaksi vetoa saivat "hassun" maun suuhun. Eli hyvältä tuntuu edelleen. Aikaa meni 33 minuuttia ja 1 sekunti, keskisyke oli 143, maksimi hurjat 210 ja mittarin mukainen kulutus 309 kcal.

Tämä viikko on ollut oikea viiden tähden liikuntaviikko. Salilla olen käynyt jo kolmesti ja lenkillä kahdesti, toinen näistä oli juuri em. intervalli. Lisäksi olen kävellyt pari työmatkaa ja lisäksi pyöräillyt muutaman. Loistavan viikon kruunaa huominen salitreeni. Ensi viikolla urheilenkin vähän vähemmän, kun juhannuksen takia sali on kiinni perjantaista sunnuntaihin. Salitreenejä kertyy kaksi ja aerobisia 2-3.

Uusi vaaka on testattu ja hyväksi havaittu. Ruokapäiväkirja palaa taas huomenna. Ja pienen pieni vanha tuttu palaa päivittäiseen ruokavaliooni, nimittäin mansikat. Söin niistä itseni irti loppuvuonna, mutta nyt yritän totutella niihin uudestaan, tosin puolet aiempaa pienemmissä annoksissa. Ja josko oppisin syömään säännöllisesti muitakin marjoja.

Ei kommentteja: