lauantai 21. elokuuta 2010

Flunssa - taas?

Olen viime päivinä kärsinyt orastavasta kurkkukivusta, kummallisesta väsymyksestä ja voimattomuuden tunteesta. Jätin eilen salitreenin väliin, kun olo tuntui huonontuvan. Eilen meni paljon aikaa sängyssä. Mäskihiilariakin vedin, kun koko perheen kanssa vietimme karkkipäivää.

Taidan olla syksyn ensimmäisen flunssan kohteena. Ei kivaa. Viimeksi kärsin flunssamaisista oireista kesällä, mutta ilmeisesti kyse oli jonkinlaisista detox- ja/tai allergiaoireista, sillä kärsin vain liman erityksestä ja tukkoisesta nenästä, en lihaskivuista tai voimattomuudesta. Tämänkertainen olotila tuntuu ihan perinteiseltä flunssalta.

Nukuin tosi tuhdit yöunet Finrexinin voimalla, joten nyt vointi on hieman kohentunut. Otan silti edelleen iisisti.

Mietin, että miten tässä taas kävi näin. Olen ollut töissä aika kovassa prässissä viimeiset pari viikkoa. Olen jäänyt kuuden päivän vapaille, jolloin oireet alkoivat. Eli olisiko kyseessä taas tuttu stressin laukeaminen, jota taannoin käsittelin postauksessani.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sokeri, sokeri, sokeri.
Syö terveellisesti ja vältä erityisesti sokeria. 100 grammaa sokeria lamaannuttaa puolustusjärjestelmän muutamaksi tunniksi!
http://tinyurl.com/3a9ybx4

D-vitamiinia taisit jo syödäkkin. Otappa lisäksi echinaforcea http://tinyurl.com/374d3eq

Pete Pohjoinen kirjoitti...

Tattista jälleen.

Täysin sokeritonta elämää voisin kokeilla jälleen, nythän olen ottanut sokeriannoksen kerran viikossa, muuten vietän sokeritonta vhh-elämää, poislukien hedelmien sokerit joita on laturi- ja palautussmoothieissa.

Echinaforcea kokeilen jossakin vaiheessa myös.