sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Kesäflunssa(?)

Olen tainnut saada kesäflunssan. Tai sitten kärsin harvinaisen pahoista allergiaoireista. Ensin kurkussa tuntui karheutta ja lievää arkuutta, sitten nenä meni tukkoon ja sen jälkeen pää tuntui täyttyvän räästä. Oireina on myös ollut aivastelua ja pientä yskimistä. Mutta tätä päivää lukuunottamatta en ole tuntenut itseäni flunssaiseksi, siis olen välttynyt kuumeiselta, voimattomalta ololta ja lihassäryltä. Tänään alkoi tulla senkin kaltaisia oireita.

Kokeilin maailman parhaaksi kehuttua allergialääkettä eli tuoretta chilipaprikaa. En löytänyt luomua koko kaupungista, mutta sentään ei-luomua tuoreena. Vedin kokonaisen paprikan naamani, ja hetkeksi oireet tuntuivat helpottaneen. Mutta ei jo tunnin päästä tunsin liman tukkineen joka röörin päästä. Eli ehkä tämä ei olekaan allergiaoireita tai sitten tuo chili ei vain toimi kuten pitäisi. Otan illalla vielä toisen.

Harkitsin jättäväni kuntosalitreenin tänään väliin, mutta menin, kun olin velipojalle niin luvannut. Vedimme varsin karskin jalkatreenin, jossa tein enkat syväkyykyissä eli 6x90 kg, ja todellakin kyykkäsin syvään. Viime viikolla kyykyt jäivät vähän vajaiksi, siis hieman ns. normikyykyn alapuolelle.

Jos oireet jatkuvat eikä toinenkaan chili auta, kokeilen muita flunssanhoitokeinoja huomenna.

Ei kommentteja: