keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Maastavedossa enkat: 2x150 kg

Kyllä. Tuo otsikossa mainittu rauta nousi maasta kahdesti, tosin vetoremmien ja vyön avulla. Vaikka oli tosi raskasta ja kaulasuonet uhkasivat poksahtaa, olisin voinut vielä saada tuon ylös kolmannen kerran. Päätin kuitenkin säästää paukkuja seuraavaa kertaa varten. Toinen treenikavereistani, siskon poika, otti kännykkävideolla talteen tuon voimankoetuksen.

Olen puhkunut viime päivät testosteronia. Vielä ennen salille lähtöä tehostin testo-puuskaa tiirailemalla vieläkin tarkemmin vähäpukeisia naisia ja piruilemalla pikkuveljelleni.

Pikkuveljeni, joka on siis minua vahvempi, kiskaisi kolme kertaa 150 kiloa. Silti hän jaksoi kehuskella minun suoritustani, piti rautoja miehekkäinä. Olihan paino yli kaksi kertaa oman painoni, joka on siis alle 74 kiloa.

Uskon, että jaksaisin aika piankin kiskoa maasta 100 kiloa oman painoni päälle, eli rapiat 170 kiloa. Eihän siihen ole kuin reilut 20 kiloa matkaa...

On vielä mainittava, että maastavetoa en ole tehnyt yli kolmeen kuukauteen, lähinnä kevätkesällä vaivanneiden ylirasitusoireiden, joiden vuoksi kevensin hieman selkätreenejä. Ja toisaalta mavea ei tarvitse joka viikko kiskoa, koska se on ainoa isoista liikkeistä jotka minulla kulkevat todella hyvin. Toisaalta maastavetoa haluttaisi tehdä juuri sen takia lisää.


LISÄYS: Latasin videon, joka on valitettavasti kehnolaatuinen.

Ei kommentteja: