perjantai 23. heinäkuuta 2010

Rauta nöyryytti

Viime viikolla intoilin, kuinka helposti tein ennätystuloksen maastavedossa, siis 2 x 150 kg - ja vieläpä yllättävän kevyesti. Ajattelin vetäväni maasta vielä enemmän rautaa tällä viikolla.

No, olin nukkunut kehnosti pari yötä. Olin väsynyt ja pinna kireällä ennen salitreeniä ja yritin ottaa pikanokoset ennen salille menemistä. Ne auttoivat vain vähän. Salilla rauta painoi paljon enemmän kuin viime kerroilla. En jaksanut nostaa 150 kiloa yhtään toistoa! :-o Rauta todella nöyryytti minua kukkopoikaa. Velipoika jaksoi kiskoa kerran omat ennätyksensä, peräti 170 kiloa. Loput selkätreenistäni olivat aika hengettömiä, olo oli lannistunut. Kuherruskuukauteni maastavedon kanssa on ohi ja söin illalla sydänsuruuni puoli levyä Maraboun Daim-suklaata.

Vaan tukeva yöuni tekee ihmeitä. Ja ehkä beta-alaniinin palauttamista nopeuttava vaikutus on oikeasti totta, sillä tänään palasin salille. En tosin olisi varmasti jaksanut vetää maasta tai kyykätä, mutta teimme kunnon käsitreenin. Dipit lisäpainoilla olivat aika rankkoja (15 kiloa on vielä hivenen liikaa), mutta muuten paukutin kunnon kivuliaan pumpin narukäsiini. Lannistumisesta ei ollut enää tietoakaan.

Ei kommentteja: