tiistai 31. elokuuta 2010

Uusi SingStar päivän etuajassa!

Kysyvä ei tieltä eksy. Olin varannut ajoissa uuden SingStar SuomiHitit -pelin paikallisesta pelikaupasta. Koska olin muissa asioissa samassa kauppakeskuksessa, päätin piruuttani kokeilla tuuriani. Kysyin myyjältä, josko saisin pelin jo etukäteen, siis päivää ennen virallista julkaisupäivää. Lupasin, etten kerro kenellekään, joten pidetään tämä meidän välisenä salaisuutena, hyvä lukijani, ok? ;-)

Kotona olikin riehakas meno, kun myös pikkuväki intoutui laulamaan uusia biisejä. SingStar SuomiHiteissä on mielestäni paras biisilista sarjan tähänastisista peleistä. Kuopus on aivan intopinkeänä Fintelligensistä ja Cheekistä. Tuo Mikä boogie on kyllä bilebiisien aatelia myös omasta mielestäni: "Vedetään etkot, juhlat ja jatkot päälle...!" Meikä taas on vetänyt monta kertaa antaumuksella suomihevin ehdottoman huipun Kotiteollisuuden Minä Olen ja söpön lällyballadin Juha Tapion Kaksi Puuta.

Tuskin maltan odottaa ns. virallisia pelinjulkistamispippaloita vajaan kahden viikon kuluttua! Epäilemättä silloin hoilataan myös monta kertaa Eppujen Baarikärpästä, Mamban Vielä on kesää jäljellä-hittiä ja Dingon Autiotaloa.

Ei kommentteja: