torstai 7. tammikuuta 2010

Rokkibändi olohuoneessa

Vuodenvaihde on mennyt aika tiiviisti pelikonsolin ääressä. Neitihän sai joululahjaksi Guitar Hero 5:n kitaroineen. Vedimme muutaman kerran neidin kanssa duettona mm. Iron Maidenin 2 Minutes to Midnightia, koska Sing Starin mikit toimivat pelin kanssa.

Pari päivää ennen loppiaista eksyin pelikauppaan ja tein heräteostoksen. Ostin lisää soittimia peliin, kun sekä muksut että minä olimme niitä kaivanneet. Nyt olohuoneessa on kokonaisen rokkibändin kamat eli kaksi kitaraa, rumpusetti ja langallinen mikki noiden langattomien Sing Star -mikkien lisäksi. Ja ai että on kivaa paukutella rumpuja ja soitella kitaraa! :-D Nörttiä? Ehdottomasti! Lapsilla on kadehdittavan hienot lelut nykyään - onneksi itsekin uskallan olla vielä lapsi näiden pelitouhujen kanssa.

Olen käynyt salilla normaaliin tapaan. Eilinen treeni oli aika tuskainen taival; kroppani kaipaa jo kevennystä. Leuanveto-ohjelma on taas käynyt liian raskaaksi eli toistoja kesken. Viime ajat sujunut penkkipunnerruskin meni taas ihan vituralleen - unohdinko tekniikan kokonaan vai alkaako ylirasitus tosiaan kolkutella? Onneksi kyykyt ja mave sujuvat.

Ulkona on paukkupakkasia ties monettako päivää (aamulla mittarissa -26 C), neiti olisi halunnut kanssani hiihtämään mutta sekin jäi. En ole vielä jaksanut käydä kertaakaan hiihtämässä tänä talvena - tuhma minä...


Olen vuoden ensimmäiset 12 päivää lomalla. Tarkoitus olisi (konsolilla pelaamisen lisäksi) tehdä kunnon siivous kotona. Inspiraatiota odotellessa...

Ei kommentteja: