maanantai 18. tammikuuta 2010

Lisää omega-kolmosta

Faidran blogissa oli jälleen ansiokas artikkeli, tällä kertaa omega-kolmosista. Omega-kolmosethan ovat olleet jo pitkään muodissa, mutta vasta viime aikoina on alettu terottaa, että ehkäpä pari Möllerin kapselia ja kasvatuslohen syöminen eivät ehkä sittenkään riitä.

Kirjoituksessa annetaan hyviä vinkkejä mm. laadukkaista kalaöljyistä. Aion tilata seuraavassa satsissa iHerbistä jompaa kumpaa Faidran suosittelemaa öljyä.

Suunnittelen lisääväni omega-kolmosta ruokavaliooni. Ravintolisän lisäksi pitäisi opetella syömään vihdoinkin enemmän luonnonvaraista kalaa, kuten Posion muikkuja. Taidan ottaa omega-3:n yliannostuksen yhdessä ruuansulatusentsyymien kanssa. Siinäpä yksi osanen tulevaan projektiini!

2 kommenttia:

Epi kirjoitti...

Faidralla on kyllä hyödylliset jutut!=) Olen miettinyt samaa, että omegaa pitäisi lisätä ruokavalioon.. Eikös tuo kalaöljy oo suht pahanmakusta?? Onko sillä väliä sitten syökö kapseleina vai nestemäisenä?

Pete Pohjoinen kirjoitti...

Moro! Öljy on toki aika ärmäkän makuista aluksi, mutta kyllä siihenkin tottuu. Nesteitä on myös maustettuina, Faidran viittaamat iHerb-tuotteet, mutta en ole testannut niitä vielä. Öljy olisi varmasti paras tapa, imeytyy varmaan nopeammin ja paremmin.