sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Pinna kireänä

Olen ollut viime päivinä pinna kireällä ja raivonnut tosi herkästi lapsille. Yöunet ovat olleet riittämättömät viimeiset 2-3 yötä ja sekä mieltä että kroppaa vaivaa väsymys. Oireet viittaavat ylirasitukseen. Siispä treenien keventäminen tulee juuri tarpeeseen - tai se olisi pitänyt tehdä jo tällä viikolla.

Eilen kävimme mussukan kanssa katsomassa elokuvissa Avatar-leffan (2D-versiona), joka oli kyllä hienosti tehty mutta ei taatusti mikään mestariteos. Ja noin tunnin liian pitkä - takapuoli puutui. Uskon, että Avataren kanssa käy kuten Jurassic Parkille eli se on viimeistä elokuvatehostekniikkaa, mutta vuosien päästä näyttää valjulta. Oma 11-vuotias poikani olisi ollut innoissaan tulevaisuuden aseista, aluksista ja taistelupuvuista, mutta itse en pelkästään niistä enää jaksa innostua. Blu-ray:nä vuokraamme aikanaan leffan, jotta esikoinen pääsee sen katsomaan.

Tänään kävimme luistelemassa, vaikka en millään olisi meinannut jaksaa. Oli hauskaa. Tosi mukavaa oli huomata 6-vuotias kuopus, jonka luistelu oli aluksi huteraa ja hankalaa, mutta kun hän pääsi vauhtiin, herraa ei meinannut saada jäältä pois.

Ei kommentteja: