torstai 30. elokuuta 2007

Tuloksia

Reissu oli Leville oli hauska, vaikkakin aika rankka. Osa tanssitunneista oli pakko jättää väliin ja keskittyä touhuamaan kahdestaan. Nyt jälkikäteen muistan varmaan yhden tanssin askeleet, vaikka kaikkiaan kolme tanssia opeteltiin.

Tänään sain tietää, mitä kropalleni on tapahtunut dieetin jälkeen.

InBody eli kehonkoostumusmittaus sanoi näin:

Paino: 74,8 kg (+5,4 kg huhtikuusta 2007)
Lihasmassa: 59,1 kg (+2,7 kg huhtikuusta 2007)
Rasvamassa: 12,3 kg (+2,4 kg huhtikuusta 2007)
Rasvaprosentti: 16,5% (+2,3% yks.)


Ja aina yhtä lahjomaton pihtimittaus:

Rasvaa 16,7 %
(rasvaa 12,5 kg eli +2,8 kg huhtikuusta 2007), rasvaton painoni 62,3 kg (+2,6 kg huhtikuusta 2007).

Läskiä on karttunut dieetin jälkeen enemmän kuin toivoin. Lihasta sentään ihan kohtuullisesti näin lyhyessä ajassa, eli neljässä kuukaudessa. Laardia ja lihasta on tullut lähes yhtä paljon.
Toisaalta aloin pitää tarkemmin kirjaa ruuasta uudeleen vasta elokuun alkupuolella ja muutin myös treeniohjelmaani samoihin aikoihin. En tiedä, kuinka paljon lihaskasvua on hidastanut vasemman polveni rasitusvamma, tämä hyppääjän polvi, joka estää kunnon kyykkäämisen. Yritän olla masentumatta tuloksista ja jatkaa tiukkaa treenaamista ja tarpeeksi syömistä. Jostakin kumman syystä peilikuva kropastani on näyttänyt monesti aivan siedettävältä.

Alan olla suunnilleen samoissa lihoissa kuin kaksi vuotta sitten. Tuon jälkeenhän sain epileptistyyppisen kohtauksen, josta seurasi kolmen kuukauden pakollinen treenitauko ja luonnollisesti lihaskato. Kun sain kerättyä vähän lihaa, menin dieetille ja jälleen haba hävisi. Jospa vain saisin käännettyä painonnousun voittopuolisesti lihakseksi ja läskin karttuminen jäisi minimaaliseksi...

Tämä viikko on ollut muutenkin aika kehno. Maanantaiaamuna heräsin tuskallisiin vatsakipuihin. Ripulia tai yrjöä ei tullut. Etova olo ja ajoittaiset vatsakivut jatkuivat myös pari seuraavaa päivää. Ja nyt viime viikkoina pari kertaa väijyttänyt kurkkukipu on pahentunut, kroppaa jomottaa ja olo on muutenkin tukkoinen. Taidan olla tulossa kipeäksi. Salitreenit olen jo unohtanut loppuviikolta ja otan niin iisisti kuin vain töiltäni ja kotihommilta pystyn.

Ei kommentteja: