torstai 16. elokuuta 2007

Neuloja polveen

Työterveyslääkäri oli samaa mieltä kuin fysioterapeutti, eli että kärsin hyppääjän polvesta. Hän kirjoitti lähetteen fysioterapiaan, jonka työnantajani armollisesti kustantaa. Lekurin mielestä 5-7 käyntiä riittää.

Pääsinkin polveani jo kerran tutkineelle fysioterapeutille nopeasti, jo seuraavana päivänä lääkärikäynnistä. Ensimmäinen käynti eilen ei ollut kauhean hauska, sillä fysioterapeutti pisti polveeni monta neulaa. Varoitin kyllä häntä etukäteen, että kärsin neulakammosta. Minun piti oikeasti psyykata itseni ajattelemaan muita, paljon mieluisampia ajatuksia ja porata katse tiiviisti kattoon - ei lähellekään polvea tai neuloja. Pari neulaa tuikkasi oikein kipeästi, taisivat osua lähelle tulehtunutta aluetta. Jatkossa fysioterapeutti aikoo käyttää minuun sähköakupunktiota, joka on minulle aivan uusi juttu. Pelkkiä neuloja olen saanut aikaisemmin kerran. Lisäksi hän hieroi vähän jalkaani ja teki muutaman aktiivisen venytyksen. Etureisien lisäksi meikäläisen lonkankoukistajat ovat kuulemma aivan juntturassa.

Haaveilin meneväni intiniaanikesäisenä iltana lenkille, mutta fysioterapeutti torppasi aikeeni. Vietinkin sen kultsin kanssa telkkarin katsomisen ja muiden touhujen parissa. ;-) Ei ollenkaan kehno vaihtoehto lenkille.

Ei kommentteja: