maanantai 20. elokuuta 2007

Ei vieläkään pattereita

En ole vieläkään ostanut uusia pattereita keittiövaakaani. En ole raaskinut, sillä torstaina tuli vain vähän rahaa, nimittäin jotain vaimon lisiä. Rahat ovat menneet koko perheen sapuskoihin. Ruokavaakani patterit ovat varsin hintavia, kaksi kappaletta maksaa yhteensä 10,20 €. :-o Järkyttävän hintaisia, miltei kolmasosa koko vaa'an hinnasta! Oma palkkani tulee ensi torstaina. Silloin ostan ne patterit. Siihen saakka syön edelleen laskematta kaloreita.

Viikonloppuna tuli herkuteltua aika paljon. Perjantaina söin pari suklaapatukkaa ja lakumaton sekä palan täytekakkua pomon synttärijuhlilla. Lauantaina vedimme koko perheen voimin sipsejä ja karkkeja. Sunnuntaina taas napsin muutaman sivun pullakranssista, jota meillä käyneet vieraat eivät tohtineet paljoa syödä. En aikanaan ole saanut liian vähän kaloreita tällä viikolla. ;-)

Treeneissä on ollut luvassa kevyt viikko. Kävin neljästi salilla, treeni on kulkenut hyvin. Lenkille en ehtinyt. Sen sijaan kävelin pitkästä aikaa osan työmatkoista, kun minulla oli eri työaika kuin vaimolla.

Ei kommentteja: