sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Dieettibreikki

Dieetissä tulee viiden päivän tauko, vaikka koko homma on vasta aluillaan. Perjantaina meillä oli remontin valmistumista juhlistavat tuparit, joissa otin alkoholin lisäksi anopin tekemää, hiilareilla ryyditettyä lohipiirakkaa.

Lauantaina söin irtokarkkeja, tosin puolet pienemmän säkin kuin normaalisti eli 160 grammaa. Illalla tosin sinnittelin elokuvateatterissa ilman popcorneja - pelkällä vesipullolla. Kävimme mussukan kanssa katsomassa Watchmen -leffan, joka olikin kerrassaan vaikuttava teos. Olen lukenut kyseisen sarjakuvan, johon leffa perustuu - ja se onkin parhaita ikinä lukemiani sarjakuvia. Siis aikuinen, älykäs, rosoinen mutta silti samaan aikaan genretietoinen, nokkela ja hauska.

Tänään sunnuntaina lähdin iltapäiväkoneella työreissuun Helsinkiin. Tulin katsomaan pikkusiskoa ja heidän pikkuvauvaansa. Ja täällä sorruin iloisesti hiilarin synteihin: ensin siskon tekemää lasagnea ja jälkkäriksi mokkapalan sekä liian monta Dumle-karkkia.

Olen reissussa maanantain ja tiistain - siis muiden eväiden armoilla. Hiilareita tulee varmasti väkisinkin, mutta ei mahda mitään. Tiukka hiilareiden rajoittaminen jatkuu taas keskiviikkona.

Ei kommentteja: