sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Lantturanskalaisia, pihvi, vuohenjuustoa & sipulia


Tein elämäni toista kertaa lantturanskiksia. Nyt sain niistä rapeampia kuin ensimmäisestä satsista. Tämä oli sen ansiosta, että osasin hyödyntää vuoden vanhan uunimme ominaisuuksia: jokin infrapunakiertoilma-systeemi tms. oli homman juju.

Paistoin kaveriksi uudehkon tuttavuuden eli Saarioisen ison häränjauhelihapihvin (eli lisäaineita) ja luomusipulin reilussa voissa. Ja vielä niiden seuraksi nykyisen suosikkijuustoni eli vuohenjuustoa. Ja voe pojat, että oli hyvää!

Hifisteille kerrottakoon kuvassa näkyvän annoksen ravintosisältö: 1408 kcal, 62 g prot, 23 g hiil, 120 g rasvaa.

1 kommentti:

Outi kirjoitti...

Lantturanskikset on myös mun herkkua!