keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

iHerb myy säteilytettyjä goji-marjoja!

Perhana, kun uhkasi mennä tästä tiedosta päivä pilalle! Puhdistamo-verkkokauppa nimittäin paljasti, että minun ja monien luotettavana pitämä jenkkiläinen verkkokauppa iHerb myy säteilytettyjä goji-marjoja. Siis nämä Heaven Mountain gojit, joita mm. Olli Posti on hehkuttanut. Niin, nämä marjat eivät todella tarvitse hehkuttamista, sillä ne kait hehkuvat säteilyttämisen takia itsekin. ;-)

Tosi paskamainen temppu iHerbiltä. Firman luotettavuus kärsi aimo kolauksen. En usko tilaavani kyseisiä marjoja enää tuosta puljusta, ellei se vakuuta asiakkailleen lopettavansa säteilytettyjen marjojen myynnin.

Syön silti viimeisen kesken jääneen pussillisen iHerbistä tilattu gojeja, vaikkakaan niiden terveysvaikutus on varmasti lähellä nollaa. Ovat silti hyvänmakuisia, säteily ei ole sentään makua vienyt niistä.

Kiitos Hermikselle, jonka blogista luin uutisesta ensin.

LISÄYS: Kysyin asiasta iHerbiltä itseltään heidän nettisivujensa kautta. Kysyin myös, mitä muita tuotteita säteilytetään, jotta tiedän olla tilaamatta niitä. Olisihan se inhaa, jos esimerkiksi viherjauheita tai muita superfoodeja säteilytetään hyllyiän jatkamiseksi... Kerron, jos/kun vastaavat ja mitä vastaavat.

LISÄYS 2: iHerbiltä tuli kysymykseeni ja he kertoivat olevansa vain jälleenmyyjä, joka ei valmista tai lisää tuotteeseen mitään. Joten pistin uuden kyselyn ja tiedustelen, mikä heidän goji-tukkurinsa on. Ja kysyä heiltä asiasta.

LISÄYS3: Antoivat iHerbistä linkin Dragon Herbsin sivuille, jonka kautta laitoin sähköpostia. Kerron, jos vastaavat.

1 kommentti:

S kirjoitti...

Itse heitin omani pois kun en uskalla syöttää niitä muksulle tai muille. Pusseissa kun ei ole mitään eränumeroa tms. mistä olisi voinut selvittää kuuluuko siihen satsiin joka on jo "käsitelty".

Jäi kyllä ainakin marjojen ostelu iHerbista, luotto meni vaikka vastaisivatkin etteivät säteilytä mitään muuta.