lauantai 30. lokakuuta 2010

Kehon ikä -mittaus jäi yhteen kertaan

Kuulin hiljattain huonoja uutisia. Nimittäin minulle uuden treeniohjelman tehnyt ohjaaja ilmoitti, että joulukuun alkuun varattua, seuraavaa kehon ikä -mittausta ei voikaan tehdä. Hänen firmansa on nimittäin luopunut Polarin laitteista, joilla kyseinen testi tehdään. Syynä on ilmeisesti se, ettei testi tuottanut tarpeeksi rahaa. Eli todennäköisesti Kehon ikä -mittaus jäi minulla yhteen ainoaan kertaan, sillä sitä ei kukaan muu tee koko kaupungissa.

Tämä on tietysti aikamoinen pettymys. Se vähentää myös motivaatiota tehdä uutta treeniohjelmaa. Jos ohjelman tuomaa edistystä ei voi mitata millään, eikä sitä voi kehittää edelleen niiden perusteella, mitä mieltä sen tekemisessä on?

Kuin sopivasti pikkuveljeni sairastelu- ja työurakointi-putki on helpottamassa ja olen saamassa hänestä ilmeisesti treenikaverin ensi kertaa noin kahteen kuukauteen. Jos hän tosiaan palaa salikaverikseni, uskon vaihtavani takaisin Kadonneiden lihojen metsästykseen. Toistaiseksi teen kuitenkin vielä toiminnallista salitreeniä ja keppijumppaa.

Ei kommentteja: